Welke achteraf betaalmethodes zijn er?

Wat zijn de voordelen van achteraf betalen?

Er zijn verschillende achteraf betaalmethodes beschikbaar, afhankelijk van het land en de regio waarin je je bevindt. Hier zijn enkele veelvoorkomende achteraf betaalmethodes:

  1. AfterPay: Dit is een veel gebruikte betaalmethode in Nederland, waarbij klanten hun aankoop achteraf kunnen betalen via een digitale factuur.
  2. Klarna: Klarna is een populaire achteraf betaalmethode in verschillende Europese landen. Het biedt consumenten de mogelijkheid om hun aankoop later te betalen of in termijnen te betalen.
  3. Billink: Dit is een achteraf betaalmethode die beschikbaar is in Nederland en België. Consumenten kunnen hun aankoop binnen 14 dagen betalen na ontvangst van de factuur.
  4. PayPal Pay Later: PayPal biedt een achteraf betaalmethode genaamd PayPal Pay Later. Hiermee kunnen consumenten hun aankoop betalen in vier termijnen, verspreid over een periode van zes weken.
  5. Afterpay: Afterpay is een achteraf betaalmethode die beschikbaar is in verschillende landen, waaronder Australië, Nieuw-Zeeland, de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk. Het biedt consumenten de mogelijkheid om hun aankoop later te betalen in vier termijnen.
  6. Sezzle: Sezzle is een achteraf betaalmethode die beschikbaar is in de Verenigde Staten en Canada. Het biedt consumenten de mogelijkheid om hun aankoop te betalen in vier termijnen, verspreid over een periode van zes weken.
  7. ZipPay: ZipPay is een achteraf betaalmethode die beschikbaar is in Australië. Consumenten kunnen hun aankoop betalen in termijnen of binnen 60 dagen na aankoop.

Houd er rekening mee dat sommige achteraf betaalmethodes mogelijk extra kosten met zich meebrengen, zoals rente of administratiekosten. Het is altijd belangrijk om de voorwaarden van de betaalmethode zorgvuldig te lezen voordat je ervoor kiest om deze te gebruiken.

meer blogs Meer blog