• Alle afterPay winkels in één overzicht !

  Koop nu & betaal achteraf


 • Veel gestelde vragen

  Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over achteraf betalen.

  Zijn er kosten verbonden aan achteraf betalen?

  De kosten voor achteraf betalen kan per webshop verschillen. Sommige webshops kiezen ervoor om een extra kosten in rekening van de klant te brengen voor afterpay betaalopties. Bij de meeste webshops kun je gewoon kopen met achteraf betaling zonder dat daar extra kosten voor zijn zoals bv. Wehkamp, Bol.com, Media Markt etc.

  Wat als ik niet geaccepteerd wordt?

  Je wilt online shoppen en achteraf betalen maar de aanvraag wordt niet goedgekeurd. Het kan wel eens voorkomen dat sommige afterpay betaalmethodes je aanvraag niet goedkeuren. Dit heet te maken met de check op je kredietwaardigheid, en of je als een BKR registratie hebt. Wanneer dit het geval is, zal je aanvraag op achteraf betalen niet worden goedgekeurd en zal je moeten kiezen voor een andere betaalmethode zoals bijvoorbeeld acceptgiro.

  Wat kost het aanmelden bij een betaalmethode?

  Je kunt je bij alle betaalmethodes gratis aanmelden en een account aanmaken. De meeste afterpay dienstverleners hebben ook een mobiele applicatie. Dit is handig als je vaker online aankopen doet en de overzicht wilt bewaren op je aankopen. Zo kun je in een oogopslag zien welke achteraf betalingen er nog open staan.

  Welke achteraf betaalmethode is de beste optie?

  Alle afterpay betaalopties hebben zo hun voor- en nadelen. De een heeft een korte aanlooptijd voor achteraf betalen, daar waar de ander 1 maand hanteert, of niet direct extra kosten in rekening breng bij het verstrijken van de betaaltermijn. Ook is het belangrijk e hangt het ervan af welke achteraf betalen optie jouw favoriete shop beschikbaar heeft. Bijna alle webshops werken maar met een enkel afterpay dienstverlener. Hoewel acdeptgiro de meest laagdrempelige van allemaal lijkt te zijn, is het iet de meest praktische. Als je je aankoop niet cash hoeft te betalen raden wij onder rembours af vanwege de extra kosten. Voor je online shopping kun je ook gebruik maken van je creditcard als achteraf betalen, dan betaal je een maandelijks bedrag.

  Mijn favoriete winkel staat niet in jullie overzicht maar biedt wel de mogelijkheid tot achteraf betalen.

  Mis je een winkel in ons achteraf betalen overzicht? Geef dit dan snel door en we doen ons best om het winkel op te nemen in het overzicht. Stuur een mail naar info@achteraf.nl en wij kijken wat de mogelijkheden zijn!