• Alle afterPay winkels in één overzicht !

  Koop nu & betaal achteraf


 • Afterpay

  AfterPay.nl is een online betaaldienst die klanten de mogelijkheid biedt om producten te kopen en achteraf te betalen. Het werd in 2010 opgericht in Nederland en is sindsdien uitgegroeid tot een van de populairste betaalmethoden voor e-commerce in het land.

  Met AfterPay kunnen klanten hun aankopen binnen 14 dagen na ontvangst achteraf betalen. Dit biedt klanten flexibiliteit en de mogelijkheid om producten te retourneren voordat ze betalen, wat kan bijdragen aan een betere klantervaring.

  Voor webwinkeliers biedt AfterPay.nl ook verschillende voordelen, waaronder een hogere conversieratio en verminderd risico op wanbetaling. AfterPay neemt namelijk het risico op wanbetaling over van de webwinkeliers die deze betaalmethode aanbieden. Dit betekent dat de webwinkelier gegarandeerd betaald krijgt voor de verkochte producten, zelfs als de klant niet betaalt.

  Bovendien biedt AfterPay.nl ook een automatisch incassosysteem, waardoor webwinkeliers zich geen zorgen hoeven te maken over het handmatig innen van betalingen van klanten.

  waarom kiezen voor afterpay.nl

  Er zijn verschillende redenen waarom klanten ervoor kunnen kiezen om gebruik te maken van AfterPay als betaalmethode bij online aankopen:

  1. Flexibiliteit: AfterPay biedt klanten de flexibiliteit om hun aankopen te doen en achteraf te betalen. Dit betekent dat klanten hun producten kunnen uitproberen voordat ze besluiten of ze deze willen houden of terugsturen.
  2. Betrouwbaarheid: AfterPay is een bekende en betrouwbare betaalmethode in Nederland. Het bedrijf heeft strenge veiligheidsmaatregelen om ervoor te zorgen dat de persoonlijke en financiële gegevens van klanten veilig blijven.
  3. Geen vooruitbetaling: Met AfterPay hoeven klanten geen vooruitbetaling te doen, wat kan bijdragen aan de financiële flexibiliteit van klanten.
  4. Overzichtelijke facturering: AfterPay zorgt voor overzichtelijke facturering en herinneringen, waardoor klanten niet snel betalingsachterstanden of onduidelijke facturen krijgen.
  5. Mogelijkheid tot retourneren: Klanten kunnen met AfterPay hun aankopen retourneren als deze niet aan hun verwachtingen voldoen. AfterPay stuurt dan een aangepaste factuur met alleen de kosten voor de behouden producten.