• Alle afterPay winkels in één overzicht !

  Koop nu & betaal achteraf


 • Buckaroo

  Buckaroo is een payment service provider (PSP) gevestigd in Nederland. Het bedrijf biedt een breed scala aan betaaldiensten en -oplossingen, waaronder online betalingsverwerking, facturatie, abonnementsbeheer, gespreide betalingen en creditmanagement.

  Als PSP stelt Buckaroo bedrijven in staat om verschillende betaalmethoden aan te bieden aan hun klanten, zoals iDEAL, creditcard, PayPal, Bancontact, AfterPay, en nog veel meer. Daarnaast biedt Buckaroo oplossingen voor terugkerende betalingen en het beheer van abonnementen, waardoor het voor bedrijven gemakkelijker wordt om hun terugkerende inkomsten te beheren.

  Buckaroo heeft een sterke reputatie opgebouwd in de betaalindustrie en heeft vele klanten, van kleine startups tot grote bedrijven en overheidsinstellingen. Het bedrijf streeft ernaar om innovatieve en betrouwbare betaaloplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van bedrijven en hun klanten.

  Voordelen Buckaroo

  Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van Buckaroo als payment service provider:

  1. Ruime keuze aan betaalmethoden: Buckaroo biedt een breed scala aan betaalmethoden, waardoor klanten meer keuze hebben en bedrijven hun klanten een betaalmethode kunnen bieden die bij hun voorkeur past.
  2. Eenvoudige integratie: Buckaroo biedt eenvoudige integratie van haar betaaloplossingen met bestaande webshops en e-commerce platforms, waardoor het gemakkelijk is om betalingen te accepteren via de website of mobiele app van een bedrijf.
  3. Betrouwbaarheid: Buckaroo heeft een solide reputatie in de betaalindustrie en is bekend om zijn betrouwbare betaaloplossingen en uitstekende klantenservice.
  4. Terugkerende betalingen: Met Buckaroo kunnen bedrijven eenvoudig terugkerende betalingen beheren en hun cashflow stabieler maken.
  5. Veiligheid: Buckaroo hanteert strenge veiligheidsmaatregelen om te zorgen voor een veilige en betrouwbare betaalomgeving voor klanten en bedrijven.
  6. Klantenservice: Buckaroo heeft een uitstekende klantenservice die klanten en bedrijven helpt bij het oplossen van eventuele problemen of vragen over betalingen.

  Kortom, Buckaroo biedt een breed scala aan betrouwbare, veilige en eenvoudig te gebruiken betaaloplossingen die bedrijven kunnen helpen bij het beheren van hun betalingsverkeer en het verbeteren van de klantervaring.