Online winkelen bij H&M

H&M kleding H&M kortingscodes achteraf betalen hm

Online winkelen bij H&M met kortingscode

H&M is een populaire winkelketen die wereldwijd bekend is. Naast fysieke winkels biedt H&M ook een online shop aan, waar je gemakkelijk en snel kunt shoppen. Online shoppen bij H&M heeft vele voordelen, zoals het gemak van thuis winkelen en een groot assortiment aan kleding, schoenen en accessoires. Ook kun je gebruik maken van kortingscodes en acties om extra voordelig te shoppen.

Bij H&M kun je betalen met verschillende betaalmethoden, zoals iDEAL, creditcard en Klarna. Klarna biedt de mogelijkheid om achteraf te betalen, zodat je eerst de producten kunt ontvangen voordat je betaalt. Dit is handig als je bijvoorbeeld nog niet zeker weet of je alle producten wilt houden of als je even wilt wachten met betalen tot je salaris gestort is.

Bij H&M kun je ook profiteren van gratis verzending en retournering van producten. Zo kun je rustig thuis passen en beslissen welke items je wilt houden en welke je terugstuurt. Daarnaast heeft H&M regelmatig sale en kortingsacties, waarmee je extra voordelig kunt shoppen.

Bij online shoppen is het altijd handig om te weten hoe het retourproces verloopt. In deze tekst gaan we daarom in op het retourbeleid van H&M.

Retourneren bij H&M

Als je niet tevreden bent met een aankoop bij H&M, kun je het product binnen 30 dagen na ontvangst retourneren. Er zijn twee manieren om je product te retourneren:

  1. Retourneren in de winkel: Je kunt je product retourneren in een fysieke H&M-winkel. Hiervoor heb je het originele aankoopbewijs nodig.
  2. Retourneren via de post: Je kunt het product ook terugsturen via de post. Hiervoor moet je het retourformulier invullen dat bij je bestelling is geleverd. Vervolgens kun je het product terugsturen naar het retouradres van H&M.

Kosten en terugbetaling

Als je een product retourneert, zijn de kosten voor het retourneren voor jouw rekening. H&M brengt hier geen extra kosten voor in rekening. Als het product in goede staat is ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op je rekening.

Let op: Als je de bestelling met een kortingscode hebt geplaatst en je retourneert één of meerdere producten, wordt de waarde van de kortingscode niet terugbetaald. Je ontvangt dan alleen het bedrag terug dat je daadwerkelijk hebt betaald.

Slot

Bij H&M kun je binnen 30 dagen na ontvangst van je aankoop het product retourneren. Dit kan zowel in de winkel als via de post. De kosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening, maar H&M brengt geen extra kosten in rekening. Als het product in goede staat is ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort op je rekening. Houd er wel rekening mee dat kortingscodes niet worden terugbetaald bij het retourneren van één of meerdere producten.

Kortom, online shoppen bij H&M is een slimme keuze als je op zoek bent naar een groot assortiment aan kleding, schoenen en accessoires. Met verschillende betaalmethoden en mogelijkheid tot achteraf betalen, gratis verzending en retournering, en regelmatige kortingsacties, is H&M een populaire keuze voor veel shoppers.

meer blogs Meer blog