De belangrijkste sport supplementen voor fitness.

voedingssupplementen achteraf betalen body uitschop afterpay

Als je serieus aan fitness doet, dan kan het gebruik van sport supplementen je helpen om je doelen sneller te bereiken. Er zijn talloze sport supplementen op de markt, maar welke heb je eigenlijk nodig? In deze blog bespreken we de belangrijkste sport supplementen voor fitness.

  1. Whey proteïne Whey: proteïne is een van de meest populaire sport supplementen. Het is een hoogwaardige eiwitbron die snel wordt opgenomen door het lichaam. Whey proteïne is ideaal voor spierherstel en spieropbouw na een intensieve training.
  2. Creatine Creatine is een stof die van nature in het lichaam voorkomt en is betrokken bij de energieproductie in spiercellen. Door het nemen van creatine als supplement kun je meer kracht en uithoudingsvermogen krijgen tijdens je trainingen.
  3. BCAA’s BCAA’s staan voor Branched-Chain Amino Acids en bestaan uit drie essentiële aminozuren: leucine, isoleucine en valine. BCAA’s zijn belangrijk voor spierherstel en spieropbouw.
  4. Glutamine Glutamine is een aminozuur dat betrokken is bij spierherstel en het versterken van het immuunsysteem. Glutamine kan ook helpen om spierafbraak te voorkomen en de spiergroei te stimuleren.
  5. Beta-alanine Beta-alanine is een aminozuur dat de productie van carnosine in de spieren verhoogt. Carnosine kan helpen om vermoeidheid tijdens de training te verminderen en de spiergroei te bevorderen.
  6. Cafeïne Cafeïne is een stimulerend middel dat kan helpen om de mentale focus en fysieke prestaties te verbeteren tijdens de training. Cafeïne kan ook helpen om de vetverbranding te stimuleren.
  7. Vitamine D Vitamine D is een belangrijke vitamine voor de opname van calcium en fosfor in het lichaam. Het kan ook helpen om de spierkracht en het immuunsysteem te verbeteren.
  8. Omega-3 vetzuren Omega-3 vetzuren zijn essentiële vetzuren die belangrijk zijn voor het behoud van een gezond hart en een gezond zenuwstelsel. Omega-3 vetzuren kunnen ook helpen om ontstekingen in het lichaam te verminderen en de spiergroei te bevorderen.
  9. Vitamine B-complex Vitamine B-complex bestaat uit acht verschillende vitamines die belangrijk zijn voor de energieproductie in het lichaam. Vitamine B-complex kan helpen om vermoeidheid te verminderen en de mentale focus te verbeteren tijdens de training.
  10. Zink en magnesium Zink en magnesium zijn mineralen die belangrijk zijn voor de spierfunctie en spierherstel. Ze kunnen ook helpen om de slaapkwaliteit te verbeteren, wat belangrijk is voor een goed herstel na de training belangrijk om eerst goed te onderzoeken welke supplementen bij jou en jouw doelen passen. Denk hierbij aan eiwitten, creatine, BCAA’s en multivitaminen. Het is verstandig om de supplementen te kopen bij een betrouwbare winkel, zoals Body & Fit of MyProtein, waar je ook achteraf kunt betalen met bijvoorbeeld Afterpay. Vergeet niet dat supplementen geen vervanging zijn voor een gezonde en gevarieerde voeding en voldoende beweging. Raadpleeg bij twijfel altijd een professional, zoals een diëtist of een sportcoach.

Ben je op zoek naar korting op je sport- en voedingssupplementen? Dan ben je bij Body en Fitshop aan het juiste adres! Bij deze webshop vind je regelmatig interessante kortingsacties en aanbiedingen.

Om te beginnen kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief van Body en Fitshop. Hierdoor blijf je op de hoogte van alle aanbiedingen en kortingscodes. Zo ontvang je bijvoorbeeld 10% korting op je eerste bestelling bij inschrijving. Daarnaast kun je op de homepage van de webshop kijken voor actuele aanbiedingen en kortingscodes.

Een andere manier om korting te krijgen bij Body en Fitshop is door gebruik te maken van de ‘Bundelkorting’ optie. Dit houdt in dat je korting krijgt wanneer je meerdere producten tegelijkertijd aanschaft. Hoe meer producten je in één keer koopt, hoe hoger de korting zal zijn.

Ook heeft Body en Fitshop regelmatig ‘flash sales’, waarbij je gedurende een beperkte periode extra korting krijgt op bepaalde producten. Daarnaast kun je ook nog profiteren van gratis verzending bij bestellingen boven de €35,-.

Kortom, bij Body en Fitshop zijn er genoeg mogelijkheden om korting te krijgen op jouw favoriete sport- en voedingssupplementen. Houd de website dus goed in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen enkele kortingsactie te missen!

meer blogs Meer blog