• Alle afterPay winkels in één overzicht !

  Koop nu & betaal achteraf


 • Tinka

  Tinka is een betaalprovider die zich richt op het aanbieden van achteraf betalen aan webwinkels. Het is een Nederlands bedrijf dat sinds 2015 actief is. Met Tinka kunnen consumenten hun online aankopen betalen nadat ze deze hebben ontvangen. Dit biedt consumenten extra zekerheid en voorkomt dat ze vooraf betalen voor producten die ze nog niet hebben ontvangen. Voor webwinkels biedt Tinka een veilige en eenvoudige manier om hun klanten de optie te geven om achteraf te betalen, wat kan leiden tot meer conversies en een hogere klanttevredenheid. Tinka biedt ook aanvullende services zoals het overnemen van betalingsrisico’s en het afhandelen van incasso’s.

  De werkwijze van Tinka is als volgt:

  1. Klant selecteert Tinka als betaalmethode: Wanneer een klant zijn of haar bestelling wil afrekenen in een webshop die Tinka als betaalmethode aanbiedt, kan hij of zij deze optie selecteren tijdens het betaalproces.
  2. Klant vult gegevens in: De klant vult vervolgens enkele persoonlijke gegevens in, waaronder zijn of haar naam, adres en e-mailadres. Tinka gebruikt deze gegevens om de kredietwaardigheid van de klant te beoordelen.
  3. Betaling wordt goedgekeurd: Als de kredietwaardigheid van de klant wordt goedgekeurd, wordt de betaling goedgekeurd en wordt het bedrag aan de webshop uitbetaald. De klant ontvangt vervolgens een factuur en heeft 14 dagen de tijd om te betalen.
  4. Factuur betalen: De klant kan de factuur betalen via een online betalingssysteem dat Tinka aanbiedt, of door middel van een overschrijving.
  5. Tinka neemt betalingsrisico over: Tinka neemt het betalingsrisico over van de webshop en garandeert dat het bedrag wordt uitbetaald, ongeacht of de klant betaalt of niet. Tinka regelt in dat geval de incasso bij de klant.

  Tinka biedt dus een veilige en eenvoudige manier om achteraf te betalen in webshops, met minimale risico’s voor zowel de klant als de webshop. Tinka is geregistreerd bij De Nederlandsche Bank als een betaalinstelling en voldoet daarmee aan strenge regels en voorschriften op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid. Daarnaast worden alle persoonsgegevens van klanten vertrouwelijk behandeld en wordt er gebruik gemaakt van beveiligde verbindingen om de betalingen af te handelen. Ook neemt Tinka het betalingsrisico over van de webshop, wat betekent dat de webshop zekerheid heeft dat het bedrag wordt uitbetaald, ongeacht of de klant betaalt of niet. Voor klanten biedt Tinka extra zekerheid doordat zij pas hoeven te betalen nadat ze hun aankoop hebben ontvangen. Al met al is Tinka dus een veilige en betrouwbare betaalmethode voor zowel webshops als klanten.


  Exit mobile version