• Alle afterPay winkels in één overzicht !

  Koop nu & betaal achteraf


 • Billink

  Billink is een achteraf betalen methode die steeds populairder wordt onder webwinkeliers en consumenten. Het biedt consumenten de mogelijkheid om producten eerst te ontvangen en pas later te betalen. In deze blog bespreken we wat Billink is, hoe het werkt en wat de voordelen zijn voor zowel consumenten als webwinkeliers.

  Wat is Billink?

  Billink is een achteraf betaalmethode waarmee consumenten producten kunnen kopen en pas achteraf hoeven te betalen. Dit biedt extra veiligheid en flexibiliteit voor consumenten, omdat ze het product eerst kunnen bekijken en testen voordat ze betalen. Billink betaalt de webwinkeliers vervolgens direct uit, waardoor ze geen risico lopen op wanbetaling of fraude.

  Hoe werkt Billink?

  Het proces van betalen met Billink is eenvoudig en snel. Hieronder vindt u een stapsgewijze uitleg van hoe het werkt:

  1. Kies Billink als achteraf betalenmethode bij het afrekenen van uw winkelwagentje.
  2. Vul uw persoonlijke gegevens in op de betaalpagina van Billink.
  3. Billink beoordeelt uw aanvraag en beslist of u in aanmerking komt voor achteraf betalen.
  4. Als u in aanmerking komt, ontvangt u de producten en een factuur van Billink.
  5. U heeft vervolgens 14 dagen de tijd om de factuur te betalen.
  6. Als u de factuur niet binnen 14 dagen betaalt, ontvangt u een herinnering van Billink en kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

  Wat zijn de voordelen van Billink voor consumenten?

  1. Veiligheid: Met Billink kunnen consumenten producten kopen en pas achteraf betalen. Dit biedt extra veiligheid en zekerheid bij het online winkelen.
  2. Flexibiliteit: Billink biedt consumenten meer flexibiliteit bij het winkelen, omdat ze het product eerst kunnen bekijken en testen voordat ze betalen.
  3. Geen extra kosten: Met Billink zijn er geen extra kosten verbonden aan de achteraf betaalmethode. Dit betekent dat consumenten meer geld kunnen besparen en meer producten kunnen kopen.

  Wat zijn de voordelen van Billink voor webwinkeliers?

  Billink is een betaalmethode die speciaal is ontworpen voor webwinkeliers en biedt verschillende voordelen voor deze groep. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen van Billink voor webwinkeliers:

  1. Verhoogde conversieratio: Billink biedt klanten de mogelijkheid om achteraf te betalen voor hun aankopen, wat de conversieratio van de webwinkel kan verhogen. Klanten kunnen eerst de producten ontvangen en vervolgens betalen, waardoor ze zich meer op hun gemak voelen bij het doen van een aankoop.
  2. Verminderd risico op wanbetaling: Billink neemt het risico op wanbetaling op zich, wat betekent dat webwinkeliers zich geen zorgen hoeven te maken over het feit dat klanten niet betalen. Dit geeft webwinkeliers meer gemoedsrust en stelt hen in staat zich te concentreren op hun kerntaken.
  3. Gemakkelijke integratie: Billink is gemakkelijk te integreren met de meeste e-commerceplatforms, waardoor het voor webwinkeliers eenvoudig is om deze betaalmethode aan te bieden aan hun klanten.
  4. Professionele uitstraling: door Billink als betaalmethode aan te bieden, kunnen webwinkeliers een professionele uitstraling creëren en hun klanten laten zien dat ze betrouwbare en veilige betaalmethoden aanbieden.
  5. Klanttevredenheid: door klanten de mogelijkheid te bieden om achteraf te betalen, kunnen webwinkeliers hun klanttevredenheid verhogen. Klanten voelen zich comfortabeler bij het doen van aankopen als ze weten dat ze pas hoeven te betalen nadat ze de producten hebben ontvangen en hebben kunnen beoordelen.

  Al met al biedt Billink webwinkeliers een betrouwbare en gemakkelijk te gebruiken betaalmethode waarmee ze hun conversieratio kunnen verhogen, risico’s op wanbetaling kunnen verminderen en hun klanttevredenheid kunnen verbeteren.

   


  Mobiele versie afsluiten